iPod Nano + Multi Touch


Pemain media popular daripada Apple ini didatangkan bersama sedikit pembaharuan iaitu antaramuka multi sentuh yang tentunya memberi perubahan kepada cara anda menikmati muzik. Anda boleh menavigasi koleksi muzik dengan hanya menyentuh atau melayangkan jari pada skrinnya, malah pemain ini juga mempunyai klip aluminium terbina untuk memudahkan anda memakai serta-merta.

iPod Nano terbaharu ini juga menampilkan ciri Genius Mixes iaitu kemampuan mencipta dan menyunting senarai pemain, radio FM dengan hentian langsung serta menawarkan sehingga 24 jam masa memain muzik dalam sekali gus. Ciri interaktif seperti Shake to Shuffle pula bukan sekadar menyeronokkan malah berguna bagi mereka yang ingin segera beralih kepada muzik lain. Hanya goncang dan tukar.

Spesifikasi:
8GB/ 16GB. Accelerometer. Skrin 1.54" TFT/ 240x240. Format AAC/HE-AAC/ MP3/ MP3 VBR/ Audible/ AAX/ AAX+/ Apple Lossless/ AIFF/WAV. Radio FM. Fon Telinga 20Hz-20,000Hz. Nike+iPod. Warna Perak/ Graphite/ Biru/ Hijau/ Jingga/ Merah Jambu. Bateri Li-lon/ 24hrs Muzik. Saiz 37.5x 40.9x 8.78mm/ 21g. Harga RM549 (8GB)/ RM679 (16GB).

0 komentar:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda berbincang di sini. Kiriman komentar anda dialu-alukan.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...